У НПП «Синьогора» пройшли урочистості

З нагоди Дня працівника природно-заповідного фонду в національному природному парку «Синьогора» пройшли урочисті збори співробітників установи. Т.в.о директора Микола ТАРАСЮК привітав колег з професійним святом, подякував всім працівникам природно-заповідної справи за активну і сумлінну працю. За вагомий внесок та високу професійну майстерність вручив грамоти та подяки 📜.
До вітального слова 🎤 приєднались голова Солотвинськоі ТГ Манолій ПІЦУРЯК та голова первинної профспілкової організації НПП «Синьогора», Іванна ГЛАДИШ. Побажали колективу плідних здобутків та вагомих внесків в професійну діяльність. Вручили заслужені грамоти та подяки. Окрема вдячність тим працівникам , які присвятили своє життя цій сфері діяльності і близько 40 років піклувались про ліс.
На завершення свята талановиті працівники парку привітали всіх присутніх авторськими, патріотичними піснями 🎼та виконали Гімн України.
Хочемо ще раз висловити вдячність всім працівникам та небайдужим, адже Ви докладаєте неабияких зусиль для відновлення та збереження природних екосистем в такий нелегкий час!
Дякуємо Збройним Силам України за можливість працювати та проводити такі заходи!
Віримо, що скоро настануть світлі часи в нашій Незалежній Україні!